logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

RGS Company – Mobilă pictată pentru export

Înființat cu 20 de ani în urmă, RGS Company este un producător de mobilă de pe Valea Trotușului ale cărei piese sunt deja bine-cunoscute pieței internaționale. Cei mai mulți clienți sunt din Franța, Germania, Italia, Irlanda sau Elveția, iar produsele poartă amprenta materialelor și finisajelor tipic românești.

rgs_maner_sculptat-4158
O companie de mobilier cu experiență în piese realizate artistic/Rgscompany.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Mai 2019

RGS Company reprezintă o afacere de familie, fondată în 1999 și care în prezent a ajuns să numere 40 de angajați. 90% din producție este destinată pieței din afara granițelor noastre, adică mobilier pentru orice spațiu al casei sau biroului, dar în special mobilier pentru domeniul horeca. În redacția Magmob, cea mai puternică impresie au creat-o colecțiile de mobilier de artă, adică piese personalizate cu ajutorul picturii și sculpturii.

Mobilierul de artă din portofoliul RGS Company poartă amprenta locului din care provine – atât prin calitatea materialelor, lemn masiv, cât și prin modelul picturilor și combinațiile cromatice alese. Cele mai dese modele de pictură reflectă motive florale românești dar și detalii de relief specific zonei de munte, unde de altfel se și află fabrica de mobilier RGS Company. Dincolo de mobilierul de artă pictat, există și piese de-a dreptul sculptate, cu atât mai impresionante prin frumusețea detaliilor realizate manual. Finisajele în acest caz pot fi, la alegerea clientului, de lac, baiț sau vopsea.

www.rgscompany.ro
www.rgscompany.ro
www.rgscompany.ro

De-a lungul timpului, RGS Company și-a creat propriul bun renume pe plan internațional, dar nu doar prin calitatea și frumusețea pieselor de mobilier, ci și prin seriozitate, promptitudine și onorarea comenzilor la timp.
 

Publicitate