logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Zigman – furnizor de mobilă pentru hoteluri din Franța

Zigman activează pe piața producătorilor de mobilă din România încă din anul 2000, iar în acest interval, afacerea a crescut și s-a extins vizibil. Au în profil mai multe activități privind amenajarea de spații, de la fabricare mobilier până la design de interioare. Între timp, Zigman a devenit principalul furnizor de mobilă pentru câteva nume mari din domeniul HoReCa, de la noi din țară și de peste hotare.

Zigman – furnizor de mobilă pentru hoteluri din Franța
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Iulie 2023

Povestea Zigman a început cu 23 de ani în urmă, în centrul Clujului, sub forma unei mici afaceri de fabricare mobilă la comandă. Astăzi, dispune de o fabrică mare în Cluj, un punct de lucru deschis în județul Mureș și un showroom amplasat central, în Cluj.

Istoric pe scurt
Au pornit de la o afacere cu trei angajați, doi oameni la producție și un designer de mobilier. Asta se întâmpla cu 23 de ani în urmă. Cele mai mari comenzi priveau mobilierul la comandă pentru bucătărie, iar în scurt timp, echipa s-a dublat ca număr de angajați. Din anul 2006, mergea suficient de bine încât să fie nevoie de și mai mulți oameni – circa 25, dar și de un spațiu de producție pe măsură. Așadar afacerea Zigman s-a mutat în casă nouă: o hală de producție de 500 mp și un nou magazin de prezentare, în centrul orașului. Anul 2010 a fost un punct culminant al dezvoltării pentru Zigman, prin accesarea de fonduri europene ce au dus la mărirea considerabilă a producției: astăzi, fabrica de mobilă Zigman are o suprafață de lucru de 5000 mp și o echipă de 100 de oameni.

Zigman.ro

Servicii
Mobila Zigman se realizează în principal pe comandă, folosind în egală măsură materiale precum lemnul masiv, mdf, panouri prefabricate, furnir, structuri metalice. Se primesc comenzi pentru mobilier vizând toată casa, dar și mobilier office pentru acasă sau sediul companiei. Cel mai des, echipa execută nu o anume piesă de mobilă, ci toată gama necesară implementării proiectelor de amenajare interioară. Mulțumită tehnologiei de ultimă oră, procesele de creare și producție a pieselor au loc cu maximum de eficiență privind timpul de lucru și precizia execuției.

Zigman.ro
Zigman.ro


Mobilă HoreCa

Numele Zigman este cunoscut în domeniul hotelier mulțumită numeroaselor proiecte de amenajare implementate în mari lanțuri hoteliere din țară și străinătate. Printre acestea: Ibis, Mercure, Baya (Franța). Inclusiv sediile unor reprezentanțe precum SEAT Germania, RDS&RCS și Centrul Medical Polaris se găsesc în portofoliul Zigman. Secretul? Creativitatea ce caracterizează personalizarea fiecărui proiect în funcție de specificul fiecărui brand.

Zigman.ro

Pentru persoanele fizice în căutarea unui producător serios de mobilă pe comandă, Zigman mai are un atu: serviciile de transport și montaj sunt incluse în costul mobilierului.

Publicitate
Publicitate