logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Atelierul Doi Tâmplari, specializat în baia de… lemn

Despre Atelierul Doi Tâmplari v-am povestit deja la finalul anului trecut. Înființat în anul 2016 în București, este specializat în mobilierul pe comandă, realizat însă din esențe diverse de lemn. Fără MDF, fără PAL sau alte materiale – numai lemn! 

baia_doi_tamplari-6648
Soluții din lemn pentru băile din România./Doitamplari.com 
Andreea Chiru  |  11 Mai 2022

Iar acest principiu, Atelierul Doi Tâmplari îl aplică până și în baie. Sau, mai ales, în baie. Printre proiectele care s-au înmulțit în ultima vreme se numără nenumărate modele de mese pentru chiuvetă, comode de baie și chiar mască decorativă pentru baie.
Principiul de lucru este simplu: piesele de mobilier sunt realizate pe dimensiunea clientului, iar designul ține de creativitatea proiectantului. În general, sunt lucrate manual, astfel încât orice piesă să fie una unicat – nu există două piese de mobilă identice în cadrul atelierului Doi Tâmplari.

Lemn în baie

Printre piesele cele mai bine vândute în ultima vreme de acest atelier se numără cele destinate băii. Lemnul folosit este stejarul, iar pentru ca acesta să reziste cât mai bine la condițiile de umiditate din baie este acoperit cu ulei menit în același timp să asigure și finisajul natural al pieselor. Ca design, modelele variază de la piese suspendate la cele pe podea, de la cele ultrasimple, la cele pe mai multe niveluri. Principiu de bază urmărește îmbinarea aspectului spectaculos al lemnului cu nevoia practică a depozitării în baie, pornind de la sertare fără mâner și mergând până la polițe robuste sau blaturi de chiuvetă prevăzute cu accesorii pentru prosoape.

www.doitamplari.com

Printre proiecte, există și o mască de cadă pentru baie. A fost concepută din rațiuni estetice, dând încăperii un aer rustic, cald și primitor. S-a optat pentru lemnul de stejar, finisat cu ulei Rubio, iar ceea ce părea o baie micuță a devenit o oază de răsfăț cu aspect de saună.

„Creațiile noastre, exclusiv handmade, sunt meșteșugite cu grijă și pricepere pentru a aduce în căminul ori în spațiul destinat afacerii dumneavoastră, culoarea, armonia și frumusețea lemnului. Lucrările sunt realizate având grijă la cele mai mici detalii, de la măsurătorile inițiale și până la asamblarea finală.” – se arată pe site-ul atelierului Doi Tâmplari.

Publicitate
Publicitate