logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Breslo – mobilier inspirat de pandemie

Pe timp de izolare ai nevoie de cât mai multe informații care să-ți păstreze energia, cheful de muncă și pasiunea pentru o locuință cât mai confortabilă. Am găsit un magazin unde se vând exclusiv creații românești, iar câteva dintre piese te scot garantat din monotonie.

breslo-5203
Mobilă care te scoate din plictiseală/Breslo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Aprilie 2020

Magazinul se numește Breslo și este o adevărată platformă de tip Marketplace unde producătorii își întâlnesc clienții, fără intermediari: „ Cel mai mare marketplace cu produse lucrate manual, unice și creative din România”, se arată pe site-ul Breslo.
Magazinul a fost înființat în anul 2008 și a tot crescut, ajungând să pună la dispoziția cumpărătorilor produse decorative din domenii precum mobilierul, amenajări interioare, decorațiuni de casă și grădină, bijuterii, materiale art&hobby, cosmetice, îmbrăcăminte și chiar dulciuri.

Am ales pentru voi câteva piese de mobilier absolut inedite, care schimbă complet decorul locuinței și alungă monotonia. Sunt creații hand-made, cele mai multe fiind produse unicat, realizate exclusiv de designeri de produs din România.

www.breslo.ro
Fotoliul din imagine este o piesă inedită, ideală mai ales pentru aceste vremuri de pandemie. Este lucrat manual din materiale naturale: piele și lemn de nuc. Componentele au fost folosite în stare cât mai puțin prelucrată pentru impact vizual. Acest fotoliu este unul rezistent, îmbinările fiind asigurate cu curie și șuruburi. Are un aer apocaliptic și poate fi folosit indoor și outdoor.

Dar ce ziceți de un suport de hârtie igienică care să exprime exact starea de izolare în pandemie? Este creat de cei de la Steampunk în stil industrial, din tot soiul de elemente metalice recuperate. Materialele folosite: fontă, metal, niplu, țevi. Nu mai puțin de 16 elemente contribuie la crearea și folosirea acestui suport de hârtie igienică care, cu siguranță, te va amuza în clipele petrecute în baie. Hârtia igienică cu imprimeu de sârmă este inclusă în pachet. Suportul se livrează asamblat, nu-ți rămâne decât să-l instalezi pe perete.

www.breslo.ro
www.breslo.ro

Un dulap spectaculos care parcă și-a ținut suflul pe timp de pandemie este disponibil la vânzare rapidă. Este o piesă vintage, cu o formă absolut atipică, dulapul îngustându-se spre bază și restrângând spațiul de depozitare. Dar acest tip de design e atât de simpatic, încât dulăpiorul se transformă într-un adevărat obiect decorativ. Este lucrat manual, are două sertare și o poliță.

www.breslo.ro

Pe site-ul Breslo găsiți și piese de mobilier din alte stiluri decât cele dedicate pandemiei.

Publicitate