logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Saltele la comandă pentru paturi atipice

Am descoperit un atelier care fabrică saltele la comandă, punând la dispoziția clienților și o colecție de somiere atipice, printr-un parteneriat local. Partea interesantă este că puteți comanda salteaua online, chiar și în această perioadă de pandemie cu COVID-19.

salteleprofil-5194
Saltele rotunde, medicale sau pur și simplu neobișnuite/Saltelesomiere.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Aprilie 2020

Găsiți fabrica sub denumirea SalteleSomiere. Echipa este din București, dar primește comenzi și livrează saltele și somiere în toată țara. La ei găsiți cea mai variată colecție de paturi rotunde, dar și saltele medicale adaptate nevoilor de sănătate. Interesant este că primesc comenzi inclusiv pentru cele originale saltele posibile, angajându-se să producă la comandă saltele în orice dimensiune, dar mai ales în orice fel de… formă.

„Putem realiza saltele în formă de romb, inimă, triunghi, dreptunghi, rotunde etc., saltele pentru cabine TIR, rulote sau corturi de camping”, se arată pe site-ul producătorului. Cei interesați de o comandă de saltea trebuie să trimită un mail producătorului, apoi, după ce toate detaliile sunt stabilite, se plătește un avans de 500 de lei. Salteaua va fi gata în cel mult 21 de zile calendaristice.

Dacă doriți mai mult decât o saltea, adică doriți un pat atipic, SalteleSomiere vă propun o colecție de paturi rotunde care mai de care mai atipice. Paturile sunt cu tăblie și pot varia ca formă – fie rotunde, fie rotunde de tip colțar, fie înalte, fie joase și cu spații de depozitare secrete.
Vă recomandăm o plimbare virtuală pe site-ul lor!

www.saltelesomiere.com
Un pat rotund cu saltea pătrată - un model modern
www.saltelesomiere.com
Un model perfect... rotund - saltea și cadru de pat rotunde
www.saltelesomiere.com
Un pat cu saltea rotunda și o tăblie adaptată colțurilor dormitorului
www.saltelesomiere.com
Saltele rotunde, realizate în stil medical - numai pe comandă

Publicitate