logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

“Bucătăria europeană” în stil italian

La I Saloni Milano 2014 – una dintre cele două „vitrine” gigant în materie de mobilier ale Europei – cei mai importanţi producători de mobilier de bucătărie s-au înfruntat într-o luptă strânsă în cadrul secţiunii EuroCucina. Câştigătorul absolut este ca întotdeauna consumatorul, pentru că bucătăria este un teren de confruntare special pentru fabricanţi, favorizând inovaţia.

marchicucine.it
Bucătării St. Louis
Publicitate
Szeklerman  |  05 August 2015

Tot mai sofisticată, fie prin aparatura electrocasnică înglobată, fie prin designul rafinat, care creează unitate stilistică şi continuitate cu vecina ei – sufrageria – bucătăria contemporană, ca spaţiu de reunire a familiei, trebuie să asigure pe lângă funcţia de bază –spaţiu de pregătire a hranei – o ordine desăvârşită, siguranţa şi confortul oferit de toate facilităţile moderne, spaţiu suficient de mişcare pentru „chef” şi „ajutoarele” lui şi un aspect ireproşabil, care trimite cel mai adesea cu gândul la un micro-laborator.

La Eurocucina 2014 producătorii lideri în domeniu (majoritatea din Italia, Germania şi Austria) au acordat o atenţie specială materialelor şi adăugării de noi funcţiuni unui spaţiu şi aşa sofisticat. Vedete au fost materialele naturale – lemn tratat termic cu finisaj uleiat, piatra (marmură, granit, gresii etc) – alături de materiale sintetice foarte performante – Corian şi alte materiale compozite, cu acoperiri rezistente şi finisaje tot mai spectaculoase.

Xtend+/Leicht

leicht.com
Mobilier Xtrend » Leicht

Sistemul de rafturi uşoare din aluminiu iluminate individual cu LED-uri integrate deschide probabil o nouă eră în designul bucătăriilor. Datorită glisierelor montate pe verticală, poliţele pot fi poziţionate şi blocate la înălţimi variabile, potrivit cu nevoile utilizatorului. Poliţele pot fi ascunse vederii în orice moment printr-o banală apăsare de buton, un sistem de lamele din MDF de tip jaluzea controlat prin telecomandă sau iPhone fiind oricând gata să le acopere.

 

Twister/Hasenkopf

hasenkopf.de
Mobilier TWISTER » Hasenkopf

Un modul de bucătărie cu forme rotunjite, care îl scoate din joc pe „ospătar”! Modulul se roteşte făcând legătura între pregătirea hranei şi prezentarea acesteia. Forma sinuoasă este o „invitaţie la cină sub forma unui obiect de mobilier”. Parte a colecţiei „Personaje de design”, neobişnuitul produs nu a fost creat pentru producţia de serie, ci pentru personalizarea unui interior minimalist, tineresc şi dinamic.

 

LaCucina/Andrea Lupi

antonilupi.it
Proiect de mobilier LaCucina » Andrea Lupi

LaCucina este un proiect dedicat celor care apreciază puritatea esenţialului în designul de produs. „Bancul de lucru” este elementul central al acestei bucătării, iar montajul pe peretele camerei face posibilă aşezarea acestuia exact la înălţimea dorită. Poliţa superioară integrează hota şi sistemul de iluminare, în vreme ce partea inferioară înglobează maşina de gătit, chiuveta şi ustensilele necesare pentru a găti.

 

Loft /Team 7

Team7.at
Bucătăria LOFT » Team 7

Bucătăria Loft combină echilibrat materiale naturale – nuc masiv, ciment şi sticlă fumurie – pentru o estetică proprie reinterpretării contemporane a stilului rustic. Pe lângă blatul cu finisaj de ciment al insulei compacte şi bine organizate, detaliile inovatoare aduse de austrieci sunt sistemul de iluminare cu leduri înglobat şi uşile glisante în plan vertical ale corpului de perete.

 

Ola25 Limited Edition/ Snaidero

snaidero.com
OLA 25, ediţie limitată » Snaidero

Amestec subtil şi rafinat de inovaţie, eleganţă şi pasiune, bucătăria are linii senzuale, molcome şi provocatoare. Compoziţia uşoară şi fluidă pune în evidenţă suportul sculptural din fibră de carbon al extensiei cu blat de sticlă neagră. Lacuri metalizate şi micalizate inspirate din finisajele industriei de automobile subliniază eleganţa designului şi îi desăvârşesc aerul unei piese de colecţie.

 

Bucătăriile St. Louis/Marchi Group

marghicucine.it
Model de bucătărie St. Louis » Marchi Group

Se poartă şi retro! Gamă St. Louis, cu cinci soluţii decorative diferite, aduce şarmul anilor’50 printr-o abordare proaspătă a designului tipic pentru mijlocul secolului XX. Mobilierul şi accesoriile în ton spun poveşti despre cei care trăiesc aici şi despre visurile lor. Culorile pastel şi formele rotunjite, alături de suprafeţele acoperite cu aluminiu striat – o marcă a liniei – accentuează inovaţia în termeni de compoziţie şi materiale, echilibrând stilul cu funcţia.

 

Phoenix/Varenna

poliform.it
Bucătărie PHOENIX » Varenna

O bucătărie contemporană şi exclusivistă care se distinge prin armonia culorilor şi materialelor şi prin liniile geometrice subtile. Proiectul merge cumva împotriva curentului şi explorează o soluţie compoziţională originală: integrarea între insula centrală şi corpurile de perete zvelte şi complet echipate. Un blat rezistent de oţel de 6 mm grosime, şi noul design al trăgătorilor ascunşi, rezultat al decupării abile la 90° a profilului uşilor, sunt primele detalii care atrag îţi atenţia.

 

Bella/Aran Cucine

Layout 1
Bucătărie BELLA » Aran Cucine

Noile finisaje pe lemn folosite pentru bucătăria Bella provoacă surprinzătoare efecte tactile şi cromatice, deşi materialele folosite se încadrează în gama obişnuită. Tehnologia, inovaţia şi designul îşi găsesc expresie în cei 28 de mm suplimentari din grosimea panourilor frontale laminate cu finisaj poros, sau realizate din MDF lăcuit mat, lucios sau metalizat.

Publicitate
Publicitate