logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cum schimbăm rapid aspectul bucătăriei?

Fără bătăi de cap, fără demontare, fără deranj ieșit din comun. Și la prețuri cât mai convenabile. Și cât mai repede. Schimbarea aspectului bucătăriei prin intermediul paletei cromatice este o soluție estetică la îndemână atunci când vrem să reîmprospătăm în doi timpi și trei mișcări felul în care arată bucătăria.

bucatarie-6640
Cele mai rapide soluții de schimbat culorile bucătăriei./Anniesloan.com 
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Mai 2022

Înlocuirea culorilor din bucătărie răspunde adesea cel mai bine și mai simplu nevoii de schimbare a felului în care arată bucătăria. Poți crea un cu totul nou de stil de amenajare doar cu ajutorul culorilor. Și partea cea mai bună este că fiecare dintre noi se poate descurca de unul singur, alegând doar nuanțele care trebuie și vopseaua cea mai potrivită. Soluții de vopsea pentru mobila de bucătărie:

  • Vopseaua Annie Sloan. Este cea mai recomandată atunci când vrem culori pline de personalitate, dar și ușurință la folosire. Acest tip de vopsea pe bază de cretă are un mare avantaj: se poate aplica pe orice suprafață de mobilier, chiar și lăcuită, nefiind necesară decât o etapă de îndepărtare a prafului și o curățare rapidă cu apă călduță și detergent de vase. Pentru mobilierul de bucătărie, soluția Annie Sloan trebuie însă sigilată, fiind vorba de mobilier expus aburului, umezelii și folosirii apei. Soluții: lacul Annie Sloan sau ceara Annie Sloan. Ceara asigură fixarea nuanței și se recomandă celor care urmăresc un finisaj mat în bucătărie.
  • Vopseaua Vintage Paint. Se recomandă în special celor dornici de multă culoare și de un aer vintage sau romantic în bucătărie. Acest tip de vopsea se aplică simpli, rapid, dar e indicat ca mobilierul proaspăt vopsit să fie lăsat să absoarbă culoarea circa 24 de ore între cele două straturi. Se sigilează cu un lac special, menit să protejeze nuanța expusă condițiilor de umiditate dintr-o bucătărie. Spre diferență de ceară, lacul asigură bucătăriei un look ceva mai shabby-chic și fixează cel mai bine intensitatea culorii alese.
  • Spor Aqua Email ar fi o altă soluție ideală pentru schimbat aspectul cromatic al bucătăriei – o soluție atât de simplă încât poate fi folosită în deplină siguranță. Nu are niciun soi de miros și a fost testată la contactul cu alimentele, rezultând un produs de maximă protecție în bucătărie. Se poate aplica pe suprafețe diverse, lemn, metal și chiar emailuri vechi. Are putere mare de acoperire și grad ridicat de rezistență în timp, intensitatea culorii fiind menținută. Nu necesită aplicarea vreunui strat de ceară sau lac – sunt suficiente două straturi de Spor Aqua Email și gata.

Din fericire, în industria vopselelor pentru mobilă, accentul cade pe rezistență în timp și mai ales pe varietatea nuanțelor. Iar asta înseamnă că poți personaliza oricât de mult aspectul bucătăriei. Succes!

Publicitate