logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Eclipse: sistem MAGIC pentru uși

Eclipse este numele celui mai nou produs disponibil prin Cressent, o inovație absolută în ce privește sistemele de închidere/deschidere a ușilor de mobilier. Se montează destul de simplu, iar efectul merită efortul.

eclipse-2431
Eclipse de la Cressent
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Mai 2017

Se cheamă Eclipse și eclipsează tot ce am învățat despre sistemele clasice de prindere a ușilor. De fapt, Eclipse de la Cressent nici măcar nu este un sistem de prindere a ușii, ci efectiv un plus de spațiu care nu se vede. Montajul durează un pic mai mult decât suntem obișnuiți, ce-i drept, însă nicio victorie nu vine fără efort.

Sistemul Eclipe permite ușilor clasice, cu deschidere în față, să gliseze pe lateral. Eclipse este, de fapt, un soi de buzunărel secret al mobilei, în care se pot ascunde ușile atunci când e nevoie ca dulapul să rămână deschis. Eclipse poate susține uși cu greutate de până la 30 kg, indiferent de materialul ușii – fie metal, sticlă sau lemn. Alunecarea ușilor este silențioasă, nimic nu trădează existența acestui spațiu invizibil. Este soluția ideală pentru locuințele lipsite de spațiu – ușile joacă rol de paravan pentru o posibilă cămară sau un home office. Pentru cei deschiși la nou, Eclipse toate transforma cu ușurință un banal dulap într-o adevărată stație de gătit – deschizând doare ușile. De încercat!