logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Colaborare Homelux și Chef Jakob Hausmann, pentru masa de Paști

Au trecut sărbătorile de iarnă, a venit și primăvara, s-au bifat nenumărate campanii de reduceri în ton cu începutul anului, ce mai rămâne ca să promovezi câteva dintre cele mai necesare colecții ale momentului? O colaborare destul de ingenioasă cu un reprezentant al unui domeniu aparent complet diferit.

Colaborare Homelux și Chef Jakob Hausmann, pentru masa de Paști
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Aprilie 2023

Este vorba despre colaborarea absolut neașteptată dintre Homelux, brand de mobilier și accesorii, și un profesionist al bucătăriei, chef Jakob Hausman. Cele două nume și-au unit eforturile în pragul sărbătorii pascale pentru a oferi românilor un pachet complet: colecții de veselă și accesorii textile, combinate cu bunătățile de pus direct în farfurii.

„O mâncare bună ne hrănește corpul și ne bucură sufletul, iar un decor pe măsură ne stârnește cele mai frumoase emoții. De la aceste premise a pornit HOMELUX în colaborarea cu celebrul chef Jakob Hausmann, iar rezultatul este o masă festivă pentru cele mai rafinate gusturi”, se arată în comunicatul de presă primit la redacția MagMob București. Pe lângă trei rețete pe care chef Jakob Hausmann ni le dezvăluie, succesul mesei de Paști ține și de produsele în sine ce compun decorul diningului. HOMELUX pune accentul pe colecțiile sale de farfurii albe, recomandându-le spre folosință cu tacâmurile aurii. Sau pune accentul pe o colecție de farfurii cu forme atipice, pătrate sau dreptunghiulare în locul celor rotunde. „Dacă vrei însă să fii în ton cu energia primăverii, poți alege farfurii verzi sau albastre, culori pe care le poți temperata cu o față de masă/placemat albe, crem sau bej.”, se arată în comunicatul de presă.

Cu acest prilej, sunt promovate și colecțiile de accesorii decorative și cele textile, în ton cu mesele specifice acestei sărbători. La HOMELUX găsești decorațiuni primăvăratice, iepurași și flori, gata să contribuie la atmosfera sărbătorească.

www.homelux.ro
www.homelux.ro

Acum, că regulile sunt stabilite, nu-ți rămâne decât să îți alegi vesela, tacâmurile, accesoriile preferate, ba chiar masa și scaunele de pe www.homelux.ro sau din magazinele Homelux Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2). Bonus: până pe 16 aprilie ai reduceri de până la 85% la o gamă diversă de articole. Sărbători cu bine!

Iată deci rețeta delicioasă a succesului: vânzarea nu a produsului în sine, ci a ceea ce poate face produsul pentru cumpărători.

Despre HOMELUX

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat. Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.

www.homelux.ro
www.homelux.ro
www.homelux.ro

 

Publicitate