logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Design industrial românesc la Milano, prin Workshop89

Dovadă că pentru a avea succes, ai nevoie întâi de toate de inovație și pasiune, o afacere de familie specializată în prelucrarea oțelului a luat avânt, devenind un adevărat producător de piese de mobilă unicat. Brandul poartă denumirea Workshop89 și anul acesta a participat la Salonul de la Milano, impresionând cu un stand inspirat de designul industrial.

Design industrial românesc la Milano, prin Workshop89
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Aprilie 2023

Workshop89 a apărut din interesul pentru mobila de tip unicat, cu un design cât se poate de inovator. Atelierul se găsește în Focșani, este dotat cu tehnologie modernă, și funcționează pe principiul sustenabilității. Piesele de mobilier sunt o combinație de metal, lemn și rășină epoxidică, turnate toate în forme creative, originale, imposibil de trecut cu vederea.

www.workshop89.com

Anul acesta, echipa Workshop89 a participat la Salonul de la Milano cu un stand plin de mese. Mese mici și mari, de diferite forme geometrice, toate bazându-se pe combinația lemn-metal, dar fiecare având un design clar diferențiat de celelalte. Cea mai impresionantă a fost un model de masă impunătoare, masivă, cu un blat de lemn lăsat cu margini neregulate și așezat pe un adevărat sistem metalic cu rol de picioare. Nu mai puțin de șase roți din oțel asigură atât stabilitatea mesei, cât și o deplasare ușoară, plus posibilitatea reglării pe înălțime.

Lemnul folosit la mesele Workshop89 provine din categoria lemnului recuperat și este prelucrat după tehnici tradiționale, urmărindu-se punerea în valoare a neregularităților sale. Stejar și nuc sunt esențele lemnoase cele mai folosite de echipa Workshop89.

„Ambiția noastă este de a continua realizarea de mobilier inovator, care să încorporeze materiale de calitate, măiestrie industrială pentru un produs care să dureze o viață întreagă. Workshop 89 este un brand specializat în tâmplărie compusă din oțel, lemn masiv și rășină epoxidică, lucrările noastre fiind inspirate din design-ul în stil industrial ce a luat amploare în toată lumea și mai nou și în România..” — declară Andrei Petrea, reprezentantul Workshop89.

Publicitate