logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Indeko – trei soluții de mobilier pentru perete

Indeko este o companie producătoare de mobilă pentru industria HoReCa, dar și pentru spații rezidențiale având o experiență de zece ani pe piața din România. Este acel gen de producător care nu doar execută, ci și creează piese inedite, oferind clienților adevărate soluții originale de amenajare interioară.

Indeko – trei soluții de mobilier pentru perete
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Mai 2023

Și cea mai bună dovadă o reprezintă proiectele deja încheiate, proiecte pentru oricare dintre încăperile unei locuințe – bucătărie, living, bibliotecă. Am descoperit printre acestea trei exemple de design adaptat spațiului, în chip creativ, având ca numitor comun unul dintre pereții încăperii.

Mobilier media rotund

www.indeko.ro

Această piesă rotundă încadrează televizorul, aproape ascunzându-l, fiindcă privirea e atrasă de forma rotundă și de spațiile de depozitare ce se pot umple cu de toate, de la cărți până la obiecte decorative. Sunt nu mai puțin de 14 casete, unele mai mari, altele mai mici, dar simplu de folosit și practice. Piesa este una uriașă, care deși amplasată pe perete, domină încăperea devenind punctul central al livingului. A fost executată din MDF vopsit și prevăzută cu feronerie marca Blum. Face parte dintr-un set de mobilier media, fiind completată de o consolă joasă, fără picioare și absolut discretă.

Biblioteca colțar

www.indeko.ro

Să ai o bibliotecă cât peretele e o idee bună, dar să ai două biblioteci cât peretele e și mai bine. Mai ales, când sunt poziționate în așa fel încât să speculeze la maximum spațiul încăperii, adică încadrând intrarea în cameră, sub forma unei biblioteci de colț. Inclusiv peretele de deasupra ușii este completat cu două spații pentru depozitare, creând la nivel vizual continuitate. Cele două corpuri de bibliotecă au fost vopsite într-o nuanță albastră ce amintește de stilul rustic și executate cu accente ale stilului clasic.

Dulap în dulap

www.indeko.ro
www.indeko.ro

Iată o bucătărie chiar atipică, realizată într-un stil modern marcat de armonie și luminozitate. Peretele principal al bucătăriei este îmbrăcat într-un corp de dulapuri albe de sus până jos, iar pe mijloc este decupată zona de gătit: blatul de lucru, aragazul, chiuveta și încă un set de alte dulapuri de bucătărie, marcate diferit, prin alt tip de design și altă nuanță. Practic, pe un singur perete încape o bucătărie neașteptat de bine organizată și de complexă, păstrând totul în chip discret, în spatele ușilor închise ale dulapurilor.

De ce Indeko?
• „Oferim consultanță și proiectare gratuită
• Măsurători în 24 de ore
• 3 ani garanție
• Folosim materiale de cea mai bună calitate
• Furnizori consacrați: Egger, Blum, Hafele
• Posibilitatea de plată în rate”
… se arată pe site-ul producătorului.

Publicitate