logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

My Kitchen – mobilier de bucătărie din materiale inedite

Dintre atâtea ateliere de mobilier de bucătărie la comandă, cum să faci alegerea cea mai potrivită? Nu există o soluție simplă, garantată, însă în articolul de față vă propunem o afacere constituită în jurul bucătăriilor din alte materiale decât cele deja obișnuite, gen lemn, MDF sau pal. La My Kitchen, puteți alege un design original, creativ, simplu de obținut cu ajutorul sticlei, ceramicii sau al inoxului. Există chiar și varianta ciment printre propunerile My Kitchen.

My Kitchen – mobilier de bucătărie din materiale inedite
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Octombrie 2023

Showroom-ul se găsește în București, iar întâlnirile cu un reprezentant al My Kitchen se fac pe bază de programări. Fiecare bucătărie reprezintă un proiect unic, de personalizat pe baza materialelor tradiționale sau ultramoderne propuse de reprezentanții firmei. Dar cât de variată este gama de materiale?
Foarte!
Printre materialele de bucătărie din gama My Kitchen se găsesc variante spectaculoase, dar având prețuri pe măsură. Pe site-ul companiei, fiecare material este prezentat cu plusuri și minusuri, luându-se în considerare funcționalitatea, rezistența în timp și la condițiile specifice bucătăriei, modul de integrare – mobilier sau decoruri.

Sticla este un material recomandat de My Kitchen celor în căutarea eleganței clasice în bucătărie. se poate folosi sub formă de fronturi pentru dulapurile bucătăriei, dar și ca soluție decorativă de placare a peretelui între cele două niveluri (inferior/superior) de corpuri de depozitare. Are marele avantaj al rezistenței în timp, fiind un material care nu suferă decolorare, nu se zgârie, nici nu presupune cine știe ce îngrijire specială. Vorbim de sticlă securizată, de cinci ori mai trainică decât cea simplă. În plus, există posibilitatea obținerii unui efect mat al sticlei de bucătărie, printr-un proces de satinare.

Mykitchen.ro

Ceramica reprezintă altă variantă de material pentru bucătăriile moderne și adesea este chiar combinată cu sticla. Ceramica în sine imită mult aspectul pietrei, dar și luciul sticlei și reprezintă cel mai rezistent material pentru bucătărie – rezistent la zgâriere, la temperaturi înalte, la folosire în timp. My Kitchen recomandă ceramica în bucătărie sub formă de fronturi ale dulapurilor, de blat de lucru, de elemente cu rol ornamental. Se regăsește însă chiar și ca material de chiuvetă.

Mykitchen.ro

Un produs recent introdus în gama de servicii My Kitchen este ceramica cu efect de riflaj – soluție devenită aproape un trend în ce privește fronturile mobilierului de bucătărie și nu numai. Efectul estetic este deosebit.

Inoxul se găsește printre materialele propuse de My Kitchen pentru mobila de bucătărie în stiluri masculine – industrial, modern, minimalist. Este pe cât de simplu estetic, de cursiv, pe atât de dur și trainic. Se împacă bine cu electrocasnicele ultramoderne și inspiră curățenie, organizare, chiar disciplină, putând fi folosit și ca fronturi pentru dulapuri și blat, cât și ca element decorativ pentru placare de pereți. Presupune totuși o întreținere mai atentă decât materialele de mai sus.

Mykitchen.ro
Mykitchen.ro

Cimentul, inclus printre materialele My Kitchen, este o alegere îndrăzneață, folosit fiind ca finisaj pentru bucătăriile cele mai originale. Exercită o continuă fascinație asupra arhitecților și designerilor în egală măsură, este un material rezistent și menit să pună în valoare deplină formele înconjurătoare.

Despre My Kitchen
Deși proiectele se realizează la nivel de concept în România, mobilierul propriu-zis este fabricat într-o fabrică din Italia. Măsurătorile spațiului și ulterior serviciul de montaj sunt asigurate de echipa My Kitchen.

Publicitate
Publicitate