logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Natura Living – mobilier insular din materiale ușoare

Am descoperit un magazin online care vinde exclusiv mobilier și decorațiuni de tip insular, adică din materiale exotice și create cel mai adesea manual. Magazinul poartă denumirea Natura Living și reprezintă afacerea a două tinere care s-au lăsat inspirate de călătoriile lor în țări tare îndepărtate. De acolo au decis să aducă în țara noastră piese de mobilă cu un design creativ, caracterizate de o deplină simplitate.

Natura Living – mobilier insular din materiale ușoare
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Septembrie 2023

La Natura Living vei găsi mobilă pentru living, dormitor și camera copilului. Toate piesele se încadrează aceluiași stil ușor, adesea marcat de împletituri, al mobilei de ratan, deși materialele sunt variate: bambus, lemn de tec, iută, palmier, cocos și iarbă de mare. Cele mai multe sunt produse realizate manual de meșteșugari pricepuți, iar designul face de asemenea parte dintr-o poveste exotică. Am ales câteva exemple.

naturaliving.ro

Bufetul Laluin este realizat din ratan și lemn de tec, reprezentând o piesă cu rol de depozitare, ușor de integrat atât livingului, cât și dormitorului. Dispune de șase spații în care poți păstra veselă, accesorii textile, cărți sau orice altceva nu vrei să ții la vedere. Designul este simplu și totuși plin de personalitate, mulțumită ușilor de ratan ce contribuie la senzația de piesă insulară. Bufetul are dimensiuni de 180 cm lungime și 80 cm înălțime.

naturaliving.ro

Pătuțul de copii Kepa este tare simpatic, îmbinând rezistența unei piese contemporane cu forma aerisită a unui culcuș împletit. Realizat manual din ratan natural, dispune de picioare metalice pentru stabilitate deplină. Este simplu de mutat dintr-o cameră în alta și permite supravegherea bebelușului în orice moment al zilei. Salteluța este inclusă în preț.

naturaliving.ro

Fotoliul Nusa se găsește în campania de reducere a prețuri din aceste zile, dar dincolo de acest detaliu, îți ia ochii prin designul atipic. Pornind de la pretenția unui fotoliu lounge, Nusa este o combinație de forme pătrate din ratan împletit și poate fi folosit și răsturnat, fără să-ți dai seama. Practic, e vorba despre două scaune cu șezuturile lipite unul peste altul, așa încât brațele și spătarul să joace rol de bază a fotoliului. Cromatic, are farmecul unui contrast natural, între cadrul închis la culoare și împletitura de nuanță deschisă.

Magazinul online Natura Living are depozitul în Constanța și piesele aflate în stoc sunt disponibile pentru livrare imediată, în ziua plasării comenzii până în ora 15:00 sau a doua zi pentru comenzile plasate după această oră.