logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Azi începe ediția a opta a evenimentului Deco Days

Începând de astăzi și până duminică, 10 septembrie, Clujul devine capitala designului interior. Revista MagMob este partener media al evenimentului, iar redactorul-șef Zilahi Imre se numără printre invitații speciali. Ajuns la cea de-a opta ediție, Deco Days atrage participarea unor nume grele ale industriei mobilei și designului, propunând un avantajos dialog între creativi și marele public.

Azi începe ediția a opta a evenimentului Deco Days
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Septembrie 2023

Accelerator de design și singurul festival de design interior din România sunt cele două trăsături definitorii pentru evenimentul organizat de Mendola Fabrics sub numele Deco Days, în cadrul Sălii Polivalente Cluj-Napoca. Programul celor patru zile de festival este unul încărcat, pornind de la discuții sub formă de workshop-uri și până la vizitarea propriu-zisă a standurilor expozante.

Astăzi, programul Deco Days este dedicat specialiștilor, având ca temă „Business meets business”. Începând cu ora 11:00 și până diseară, la ora 19:00, vor fi puse în discuție subiectele fierbinți ale momentului în industria designului interior, sub forma unor intervenții despre:
• Design anticriză
• Business know-how în designul de interioare
• Colaborări cu rost și bătaie lungă – Cluster Mobilier Transilvan ca exemplu de bune practici
• How to design and be cool în social media
• Poate fi inspirația un brand?

Temele următoarelor două zile sunt „Designers in focus”, respectiv „Inspiration for your home”. Printre firmele de prestigiu cu standuri expoziționale se numără Mobila Dalin, Global Design, Cressent, Mendola Fabrics, Modulo, Nobila Casa, Cluster Mobilier Transilvan, Imarcom, Pure Furniture etc. În primele două zile de festival, Deco Days este deschis publicului din domeniul designului interior, urmând ca marele public să aibă acces în zilele de 9 și 10 septembrie.

În cadrul Deco Days 2023, vizitatorii profesionali au șansa de a câștiga numeroase premii participând la tombola care începe astăzi și se încheie mâine după-amiază. Intrarea se face pe bază de bilete care pot fi obținute accesând linkul de aici.