logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Furniture China 2023, pe ultima sută de metri

În perioada 11-15 septembrie, va avea loc ediția cu numărul 28 a prestigiosului eveniment asiatic Furniture China. Organizatorii speră într-o ediție de succes, pe fondul renunțării obligativității de a face testul COVID la fața locului. De la prima ediție ținută în anul 1993, evenimentul a evoluat enorm, transformându-se într-un prilej de a stabili contacte de afaceri la nivel mondial.

Furniture China 2023, pe ultima sută de metri
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Septembrie 2023

Ca-n fiecare an, Furniture China va avea loc în cadrul centrului expozițional Shanghai New International, adică pe o suprafață acoperită de 320.000 mp și organizată pe categorii de mobilier: mobilă stil contemporan, branduri internaționale, tapițate, mobilă la comandă, design de mobilier, saltele, mobilă tip office, colecții outdoor, mese și scaune, materii prime. Și-au anunțat participarea 2600 de companii producătoare de mobilier și 200.000 de vizitatori profesionali, urmând ca la Furniture China să fie reprezentante în ambele categorii 160 de țări.

Printre marile branduri internaționale expozante se vor număra și faimoasele Roche Bobois și Ashley, alături de alte mărci din afara lumii asiatice – vor putea fi vizitate într-un pavilion special creat pentru ele. Tot de un pavilion special vor avea parte și designerii cei mai îndrăzneți ai momentului – e vorba despre un pavilion lansat în anul 2011 în cadrul Furniture China, dedicat inovațiilor în ce privește materia primă, tehnologia și conceptul de design de mobilier.

În paralel, în perioada 11-22 septembrie, va fi lansată platforma Furniture China Live Show, o expoziție 3D menită să acopere toate aspectele evenimentului pentru cei rămași acasă. Producători și distribuitori vor avea ocazia de a se întâlni online. La expoziția online și-au anunțat deja participarea 700 de expozanți cu circa 300.000 de produse.

Evenimentul este organizat de China National Furniture Association în colaborare cu Shanghai Sinoexpo Informa.

Publicitate