logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Prestige Home lansează colecție de perne anatomice

Unul dintre aspectele cele mai importante ale unei locuințe confortabile ține de organizarea dormitorului. Acolo ai nevoie de cele mai numeroase piese de mobilier și accesorii textile care să îți asigure o deplină odihnă și un somn sănătos.

Prestige Home lansează colecție de perne anatomice
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Martie 2023

Ca atare, Prestige Home a lansat în această perioadă o nouă colecție de perne anatomice, în ton cu anotimpul în care ne aflăm – adică anotimpul alergiilor, letargiei și nevoii de aer proaspăt. Colecția cuprinde patru modele de perne, fiecare cu specificul său, pe potriva necesităților clientului.

Modelul Aloe Vera Therapy are forma anatomică ideală pentru a preveni contracturi la ceafă sau alte probleme de poziție și presiune în zona capului și a gâtului. Se mulează deci perfect, asigurând o poziție de dormit sănătoasă, indiferent că dormi pe spate, pe burtă sau pe o parte. Pe lângă acest aspect, husa pernei este tratată cu Aloe Vera ceea ce-i conferă o atingere mătăsoasă. Umplutura este spumă cu memorie flexibilă astfel că perna se mulează perfect mișcărilor tale din timpul somnului.

www.prestigehome.ro

Modelul de pernă Stay Cooler are umplutură din spumă cu memorie cu efect de răcire, deci este un produs de mare efect pentru lunile care urmează. Secretul: spuma cu memorie conține un gel care absoarbe căldura corpului și împiedică transpirația, menținând o senzație de prospețime prelungită. Forma dreptunghiulară a pernei asigură un punct de sprijin pentru zonele cele mai supuse presiunii de poziție: umeri, gât și cap.

www.prestigehome.ro

Modelul Balance este creat special pentru susținerea unei poziții sănătoase a gâtului, astfel încât să te trezești odihnit și fără urmă de disconfort la nivelul gâtului și umerilor. Se adresează celor care obișnuiesc să doarmă în special pe spate. Umplutura este din spumă cu memorie, iar husa reduce gradul de transpirație pe timpul somnului.

www.prestigehome.ro

Modelul Lavender Therapy face parte dintr-o generație de produse de bedding cu efect de calmare, asigurând un somn desăvârșit. Se recomandă celor care suferă de dureri de ceafă din cauza poziției de somn. Nu este o pernă anatomică, ci cu formă dreptunghiulară, dar care se mulează perfect indiferent în ce poziție dormi. Esența de lavandă este integrată husei acestei perne.

www.prestigehome.ro

Toate cele patru modele de perne Prestige Home au huse detașabile și lavabile, sporind ciclul de viață al produsului. În funcție de model și de cantitate, furnizorul poate oferi reduceri de preț la oricare dintre aceste patru perne.

Publicitate