logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Wooden Lamp – corpuri de iluminat din lemn

Ca dovadă a faptului că tot mai mulți designeri înțeleg nevoia de produse pentru casă realizate în chip sustenabil, apar de la o zi la alta ateliere care lucrează colecții de mobilă și corpuri de iluminat după standardele respectării mediului natural. Printre acestea se numără și Wooden Lamp.

Wooden Lamp – corpuri de iluminat din lemn
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Ianuarie 2023

Acest atelier a fost deschis în Moldova, la Iași, și are ca obiect de activitate fabricarea de corpuri de iluminat din lemn. Nu orice corpuri de iluminat, ci reflectând un stil original, armonios, în concordanță cu farmecul simplu al lemnului. În portofoliul Wooden Lamp se regăsesc corpuri de iluminat de mai multe feluri, de la pendule până la lămpi de birou, lampadare și aplice pentru perete.

Stilul Wooden Lamp
Corpurile de iluminat sunt fabricate din placaj de lemn de mesteacăn și au un numitor comun: abajurul din lamele. De aici încolo, fiecare dintre produse arată complet diferit de celelalte, prin forma, dimensiunea și modul de dispunere a lamelelor. Sunt modele cu lamele rotunjite sau cu lamele drepte, sunt modele cu abajur inspirat de forme geometrice sau de forme florale, vegetale. Designul este unul curat, simplu, cu linii clare și armonioase, evocând cel mai adesea stilul minimalist. Se integrează însă mai multor stiluri de amenajare interioară, de la cel modern până la cel clasic, având marele avantaj al personalizării la nivel de finisaj cromatic. Producătorul recomandă finisajul natural, menit să pună în evidență frumusețea lemnului de mesteacăn, însă pune la dispoziția clientului și alte nuanțe sau chiar o combinație de două culori pentru un singur corp de iluminat.

Colecții Wooden Lamp

Cea mai impresionantă este gama de pendule de la Wooden Lamp, cuprinzând modele foarte variate – cu un singur braț sau cu mai multe, cu forme alungite sau răsucite, cu design simetric sau asimetric. De asemenea, colecția de lămpi pentru birou este variată, iar celelalte două – aplice de perete, respectiv lampadare – completează portofoliul producătorului.Corpuri de iluminat prietenoase cu mediul

Toate modelele din colecția Wooden Lamp respectă același set de principii prietenoase cu mediul: materiale naturale, adică lemn de mesteacăn și lacuri și vopsele pe bază de apă, și execuție de tip hand made. Aceste corpuri de iluminat se livrează dezasamblate, însă montarea lor este una simplă, ce presupune doar câteva minute de meșterit.

„Suntem Wooden Lamp Design, producători de corpuri de iluminat realizate din lemn șlefuit și vopsit manual. Prin designul unic, corpurile de iluminat vor face orice încăpere să prindă viață, integrându-se în orice stil, fie modern sau clasic. Modalitatea de a lucra lămpile este una foarte minuțioasă și complexă.” – se arată pe site-ul Wooden Lamp.

Publicitate