logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

UDIS – căsuțe din lemn pentru toate gusturile

De la modele de tiny house până la case de vacanță cu etaj, căsuțele UDIS sunt o soluție rapidă pentru cei dornici să petreacă vacanțele în propria curte, simțindu-se însă ca într-un sejur la munte. Acest producător de case din lemn oferă o diversitate impresionantă de modele.

UDIS – căsuțe din lemn pentru toate gusturile
Publicitate
Zilahi Imre  |  01 August 2022

Căsuțele UDIS reprezintă un concept tot mai pe placul românilor, iar unul dintre secretele popularității sale ține de varietate. Se găsesc zeci de modele de căsuțe UDIS, în categorii ce țin de funcționalitate, mărime, locuri. Compania are 20 de ani de experiență în domeniul construcțiilor din lemn, iar numărul modelelor continuă să crească. Clienții provin nu numai din România, ci din întreaga Europă, atât clienți persoane fizice, cât și companii.

Căsuțele UDIS se construiesc din lemn de pin nordic și molid scandinav – materiale rezistente ce asigură posibilitatea unei garanții de zece ani pentru fiecare dintre modele. Fundația este absolut necesară, iar producătorul UDIS recomandă cea mai ușoară variantă de fundație: ploturile din PVC, reglabile pe înălțime și ușor de instalat – se pot cumpăra chiar de la UDIS.

Există și posibilitatea personalizării,

astfel încât fiecare client să aibă exact căsuța de lemn mult visată. Livrarea durează între cinci și zece, cu excepția modelelor de personalizat, când perioada crește la câteva săptămâni. Variante de căsuțe din lemn UDIS: tiny house, case cu două dormitoare și living open-space, cabane unifamiliale, garaje, căsuțe de grădină cu pergolă, căsuțe tip depozitare, foișoare. Cele mai multe dintre căsuțele locuibile dispun de terasă, indiferent că au sau nu etaj. Se pare că modelul preferat al clienților UDIS este anul acesta căsuța Olt, cu livrare imediată.

Publicitate
Publicitate