logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Pantone: Peach Fuzz – culoarea anului 2024

Culoarea sub care va sta industria amenajărilor interioare în anul ce vine este PEACH FUZZ. Nuanța reprezintă o alegere pastelată și luminoasă, menită să transmită un mesaj de empatie și compasiue. Dacă anul 2023 a stat sub semnul culorii Viva Magenta, specialiștii culorilor au ales de această dată o culoare incredibil de odihnitoare, ca o recunoaștere a evenimentelor tulburătoare din ultimii ani.

Pantone: Peach Fuzz – culoarea anului 2024
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Decembrie 2023

La fiecare final de an, toți designerii din lume sunt cu ochii pe alegerile de culoare ale Institutului Pantone. Aceștia decid o culoare anuală care să aibă rol de sursă de inspirație pentru toți creatorii de frumos – de la design interior la design de mobilier sau accesorii. 2024 va fi definit de o nuanță având la bază culoarea piersicii.

„O piersică catifelată, al cărei spirit atotcuprinzător îmbogățește mintea, corpul și inima, o nuanță caldă și confortabilă care exprimă dorința noastră de a fi împreună cu semenii, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz prezintă o abordare fresh a unei moliciuni noi. Subtil senzuală, Peach Fuzz este o nuanță de piersică care aduce un sentiment de tandrețe și transmite un mesaj de grijă și împărtășire, de comunitate și colaborare. Oferă o desfătare pentru simțuri, asigurând deplină simbioză între simțul atingerii, auzului, gustului și văzului” – se arată pe site-ul Pantone.

Alegerea unei culori Pantone reprezintă o tradiție începută în anul 1999, având ca obiectiv atragerea comunității de designeri în jurul discuției despre importanța culorilor. „Am vrut să scoatem în relief faptul că tot ceea ce se petrece în cultura omenirii la nivel global se reflectă și poate fi cel mai bine exprimat prin limbajul culorii”, a declarat Laurie Pressman, vicepreședinta institutului. De altfel, ei îi revine rolul de a anunța anual culoarea aleasă.

Publicitate
Publicitate