logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

EFdeN luptă pentru podium în finala Competiției Mondiale de Case Solare

O veste bună de la EfdeN: echipa a ajuns în finala celei mai prestigioase competiții de case solare din lume. A trecut cu bine de prima etapă a concursului, care a constat în construirea prototipului de casă sustenabilă Vatra pe situl din Germania.

EFdeN_VATRA-6699
Echipa reprezentantă a României s-a calificat în finala Solar Decathlon 21/22./Efden.org
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Iunie 2022

Înălțarea prototipului Vatra s-a finalizat în doar 15 zile, astfel că EfdeN, reprezentând țara noastră, se numără de acum printre cei 16 finaliști la nivel mondial. A fost o etapă cu emoții, cele 15 zile însemnând nu doar amplasarea casei solare pe situl din Wuppertal, dar și darea lui în funcțiune completă. Practic, o casă la cheie!

„În toate edițiile aceasta a fost o echipă în adevăratul sens al cuvântului, nu doar un proiect, ci o comunitate. Suntem foarte mândri de voi și ar trebui să fiți mândri de munca voastră. Iubesc această casă, vă iubesc pe voi și felul în care munciți în echipă. Vârsta oamenilor din această echipă este mai mică decât în celelalte echipe, dar ați făcut o treabă grozavă. Cariera voastră începe chiar acum, lucrați deja ca arhitecți! O muncă grozavă, un proiect uimitor și ar trebui să continuați în același mod. Voi semna acum inspecțiile finale, dar vreau să vă felicit!” – Edwin Rodriguez, Manager al Competiției Solar Decathlon.

Echipa noastră este cea mai tânără dintre finaliști și speră să obțină unul dintre locurile de pe podium. În ce va consta finala? Măsurarea performanțelor caselor solare ajunse în această etapă și evaluarea construcției în sine. Câștigătorii vor fi cei care îmbină cel mai bine arhitectura și ingineria cu inovația și sustenabilitatea.

Publicul general este invitat să viziteze casele în perioada 10-26 iunie 2022. La final, se vor decide câștigătorii. Mult succes echipei EfdeN!
Despre Proiectul României la Solar Decathlon puteți citi materialele anterior publicate de Magmob, accesând linkul de aici.

Publicitate