logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Istanbul Furniture Fair – ediția 2022 se ține!

În industria mobilierului, anul 2022 începe cu un eveniment dedicat vizitatorilor profesioniști. Istanbul Furniture Fair va avea loc, în format fizic, în perioada 25-30 ianuarie. Organizatorii anunță măsuri de protecție sanitară speciale.

tuyap-6401
Un eveniment desfășurat în două locuri simultan./Istanbulfurniturefair.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Ianuarie 2022

Istanbul Furniture Fair se adresează exclusiv actorilor din industria mobilierului, de la creatorii de frumos până la producătorii de materiale. Anul acesta se va desfășura în două locuri deodată, și anume: Tuyap Congress Center, respectiv Istanbul Expo Center. Câteva date despre acest târg:
•    suprafață totală de 260 metri pătrați
•    participarea a circa 500 de expozanți și 3000 de branduri
•    150.000 de vizitatori
•    Organizator: Federația Asociaților de Mobilă (MOSFED)

Specificul acestui târg ține de mobilierul în stil modern, cu accente ale stilului luxos, și cuprinde colecții sau piese pentru zonele de living și dining, dormitor și camera copilului, mobilier pentru spațiile office, dar și mobilă outdoor, mobilier de baie și bucătărie. O atenție deosebită este dată pieselor de mobilă precum mese și scaune, mobilier media și paturi. Se adaugă și accesorii textile, tapițerii și corpuri de iluminat, astfel încât Istanbul Furniture Fair să devină un spațiu dedicat întregii locuințe.

Vizitatorii pe care contează organizatorii sunt din sfera industriei: designeri, arhitecți, decoratori, distribuitori de mobilier, agenții imobiliare, reprezentanți ai industriei hoteliere și deținători de magazine de mobilier.

Istanbul Furniture Fair este cel mai mare eveniment dedicat industriei mobilierului în Eurasia, iar organizatorii îl numesc locul în care iau naștere, la începutul fiecărui an, trendurile în materie de piese de mobilă și amenajări interioare. Ediția de acest an este ediția a șaisprezecea.