logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Produs de design din România, nominalizat la Green Product Award

Pentru industria de design inovator din România, anul 2022 a început cu o veste bună: un produs ceramic, conceput de doi designeri din București, a fost nominalizat la prestigiosul Green Award Product 2022. Se poate vota până pe 31 ianuarie.

dd-6400
Drag and Drop are nevoile de voturile noastre!/Draganddrop.design
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Ianuarie 2022

Este vorba despre o vază ceramică cu un design aparte, disponibilă în două culori – negru, respectiv alb. Denumirea este Intertwined Vase și, în ciuda materialelor, vaza poate fi folosită nu doar pe post de obiect decorativ, ci și ca vas funcțional. Pe exterior, are un finisaj mat, în vreme ce pe interior, are un finisaj lucios.

Modul de fabricare este și mai special, combinând tehnica ultramodernă 3D cu meșteșugul ceramicii realizate manual. Designul, la bază, se execută cu ajutorul printului 3D, apoi produsul ia forma finală prin prelucrare manuală. Materialul de fabricație este cleiul natural. Tocmai procesul de fabricare, materialul și, bineînțeles, estetica fac din acest obiect de design unul excepțional, ajuns printre alte obiecte nominalizate la prestigiosul Green Product Award, ediția 2022.

Despre Green Product Award
Competiția se desfășoară la nivel internațional încă din anul 2013, bucurându-se de succes tot mai mare printre creatorii și consumatorii de design original, sustenabil, creat cu grijă față de mediul înconjurător. Se desfășoară în Germania, fiind gândit ca un prilej de a scoate în evidență produse și servicii sustenabile; se adresează atât companiilor, cât și start-up-urilor.
Pentru ediția 2022, votul se desfășoară online, produsele putând fi alese până pe 31 ianuarie. Dacă doriți să susțineți participarea Drag and Drop, accesați linkul de aici.

Despre Drag and Drop
Înființat în urmă cu trei ani de către Mădălin Gheorghe și Dragoș Săbăreanu, este un atelier în care cei doi designeri desfășoară adevărate experimente încercând să obțină obiecte armonioase prin îmbinarea a două elemente: tehnologie avansată de proiectare-fabricație și meșteșug.

Publicitate