logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

RDW 2022 – s-au pus biletele în vânzare

Întreaga industrie de design românească așteaptă cu interes data de 13 mai, ziua în care va începe cea de-a zecea ediție a festivalului deja consacrat Romanian Design Week. Concepută în jurul temei Forward, această ediție se anunță una spectaculoasă. 

rdw_bilete-6625
Au mai rămas 12 zile până la ediția a zecea a Romanian Design Week./Romaniandesignweek.ro 
Andreea Chiru  |  02 Mai 2022

Organizatorii au anunțat peste 60 de evenimente în program, de-a lungul celor zece zile de RDW. Va fi o ediție maraton, cu participarea a numeroase entități culturale pe lângă participanții din industria designului, și prin desfășurarea în spații cât mai diverse ale Capitalei.

Programul de vizitare: de luni până vineri între orele 12:00 și 22:00, respectiv în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 22:00. Printre locațiile anunțate de organizatorii se numără: Combinatul Fondului Plastic (spații indoor și outdoor), Muzeul Național al Țăranului, Așezămintele Brătianu.

Biletele s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate accesând platforma Eventbook. Prețul unui bilet este de 32 de lei, iar studenții au accesul liber pe baza carnetului de student, dar și a înscrierii pe formularul de obținere a biletelor, folosind codul rdwstudents2022.

„Peste 60 de evenimente și activități propuse de designeri, galerii de artă, studiouri de design & arhitectură, ateliere, muzee, showroom-uri sau cafenele vor transforma orașul într-o scenă a designului în perioada 13-22 mai. Publicul va putea participa la workshop-uri, va putea vizita ateliere de design și expoziții, desenându-și astfel propriile trasee prin oraș, (re)descoperind cartiere, locuri și idei.” – se arată pe site-ul Romanian Design Week.

Publicitate
Publicitate