logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

S-a lansat Chameleon Online Studio

Revista Magmob salută lansarea unui adevărat instrument-minune, menit să ușureze enorm munca oricărui creator de spații frumoase. În cadrul unui eveniment petrecut zilele trecute, a fost oficial anunțată implementarea soft-ului Chameleon Online Studio.

cos-6626
Un instrument-minune dedicat freelancerilor din industria amenajărilor interioare./Chameleonfurniture.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Mai 2022

Vorbim despre un configurator de mobilier la comandă a cărui funcționare se bazează pe platforma IMOS NET. Evenimentul desfășurat la Onești s-a bucurat de o prezență pe cât de numeroasă, pe o participare pe atât de onorantă. A fost de față dl Dell, CEO al IMOS, pentru a marca faptul că în țara noastră, brandul Chameleon Furniture este singurul care a implementat IMOS NET ca platformă de browser a softului de proiectare.

Ce este Chameleon Online Studio?
„Este un configurator de mobilier la comandă, foarte personalizabil din toate punctele de vedere, bazat pe platforma IMOS NET. Este destinat freelancerilor, dar și clienților finali”, ne-a declarat Gabriel Năfureanu de la Lux-Artim, compania care deține brandul Chameleon Furniture.

Ca mod de funcționare, Chameleon Online Studio are beneficiile unui magazin online, în sensul că afișează prețurile în timp real și poți adăuga câte elemente dorești pentru a plănui spațiul clientului. Ajută nu doar la faza de proiectare a mobilierului, ci și în faza de producție a fiecărui element în parte. „Față de cum lucrează freelancerii în mod normal (debitare și cantuire la fabrici), folosind Chameleon Online Studio, aceștia vor beneficia și de proiectare, și de prelucrări mecanice, ceea ce face montajul mult mai simplu” – Gabriel Năfureanu.

Una peste alta, industria amenajărilor interioare evoluează în pas cu tehnologia. Acest produs inovator propus de Lux-Artim prin intermediul brandului Chameleon Furniture se adresează tuturor celor interesați să eficientizeze timpul de lucru, concentrându-se mai mult pe sporirea imaginației. De detaliile tehnice se ocupă Chameoleon Online Studio.

www.chameleonfurniture.ro
www.chameleonfurniture.ro
www.chameleonfurniture.ro

Publicitate