logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

READY-STEADY-GO – se lansează prototipul EFdeN Vatra

În Germania urmează să aibă loc o nouă ediție a competiției de case solare, sub denumirea Solar Decathlon Europe. România va fi reprezentată de echipa EFdeN cu propotipul Vatra, însă pentru acest lucru e nevoie de un strop de implicare din partea publicului. 

efden-6616
EFdeN la competiția Solar Decathlon Europe 2022./Efden.org 
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Aprilie 2022

Joi, 28 aprilie, echipa EFdeN organizează evenimentul READY-STEADY-GO, menit să lanseze Vatra, prototipul de casă solară la care lucrează de o bună perioadă de timp. Acest eveniment are menirea nu doar de a marca lansarea oficială a casei EFdeN Vatra, ci și de a invita posibili parteneri la a susține drumul echipei până la locul competiției Soalr Decathlon Europe și anume, în Germania, la Wuppertal.

„Prefabricarea prototipului se întâmplă în cadrul INCD URBAN-INCERC (Șoseaua Pantelimon 266). Tot aici va avea loc și o conferință de lansare unde invitații sunt reprezentanți ai companiilor partenere cât și Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2 (TBC) și Barna Tánczos, Ministrul Mediului (TBC).În urma conferinței vă propunem un cocktail party în cadrul EFdeN Sustainable City pe Pache Protopopescu nr. 66.” – se arată în comunicatul de presă venit la redacția Magmob.

Despre prototipul în sine, revista noastră a mai publicat materiale de-a lungul timpului și acestea pot fi citite aici.

Cât despre eveniment, READY-STEADY-GO conține și o dimensiune de crowdfunding, invitații la evenimentul din 28 aprilie (și nu numai) fiind invitați să sprijine financiar deplasarea echipei EFdeN la Wuppertal. Evenimentul începe la ora 13:30 cu prezentarea laboratoarelor INCD Urban-Încerc, apoi urmează o conferință de presă și la final are loc expunerea prototipului Vatra. La conferința de presă au fost anunțați următorii participanți: Mihai Boldijar, director general Bosh Romania, Liviu Sonea (FOERCH Romania) Gabriela Tudorache (TIAB), Radu Mihaiu (Primarul sectorului 2), Horia Petran (INCD Urban-Incerc), Marcel Boloș (Ministrul Cercetării), Barna Tanczos (Ministrul Mediului), Laurențiu-Adrian Neculaescu (Administrația Fondului pentru Mediu).

Despre ce costuri este vorba? Un kilometru de distanța care separă Bucureștiul de Wuppertal costă 150 de euro. Iar distanța totală este de 2000 km.

Publicitate