logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

E lumină – corpuri atipice de iluminat

Forme neașteptate, design modern cu accente futuriste, creativitate și lumină. Pe scurt, un furnizor de corpuri de iluminat mai puțin obișnuite în casele din România. Elumina dispune de un magazin online, dar oferă și consultanță.

elumina-4664
Corpuri de iluminat un pic... altfel/Elumina.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Noiembrie 2019

Elumina se adresează în mod special clienților din domeniul HoReCa, dar magazinul online are și oferte interesante pentru clienții persoane fizice. Pentru industria amenajării spațiilor publice, Elumina oferă consultanță în alegerea produselor, oferind o gamă foarte variată de corpuri de iluminat, adaptate nevoilor estetice și practice ale birourilor, restaurantelor și hotelurilor.
Redactorii Magmob au vizitat magazinul online Elumina.ro și au ales câteva modele de corpuri de iluminat mai rar întâlnite în casele zilelor noastre. Un mic neajuns al prezentării produselor: nu au denumiri proprii.

www.elumina.ro
Aplică pentru exterior: un model al zilelor noastre, conceput pentru iluminarea spațiilor exterioare. Cele două becuri LED sunt dispuse unul în jos, altul în jos, asigurând o lumină discretă dar completă. Modelul este disponibil în mai multe variante de culoare. Stilul este cel minimalist, caracterizat prin design discret, dar de impact. Materiale: elemente din metal galvanizat. Preț: 153 de lei.

www.elumina.ro
Aplică în formă pătrată: acest corp de iluminat este pentru spațiile interioare, unde joacă rolul de mică bijuterie. Este o aplică ingenios realizată – două pătrate, unul plin, altul gol, sunt amplasate unul deasupra altuia, creând impresia unui pătrat și a umbrei sale. Stilul este cel clasic, plin de eleganță. Preț: 205 lei.

www.elumina.ro
Lampadar din metal: iată un lampadar ca o fântână de lumină! Are înălțimea de 170 cm, fiind prevăzut nu cu unul, ci cu trei becuri LED, amplasate de-a lungul lungimii. Acest lampadar din metal de culoare neagră este realizat în stil industrial cu accente minimaliste și poate fi achiziționat la prețul de 632 de lei.
Majoritatea corpurilor de iluminat de la Elumina funcționează pe bază de LEDuri Samsung.

Publicitate
Publicitate