logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Kardians – oglinzi decorative la comandă

Am descoperit în București un atelier de design specializat în restaurare și producere de oglinzi. Modelele sunt create printr-o multitudine de proceduri, finisajul dictând stilul oglinzilor, de la cele vintage, la cele moderne.

kardians6-5742
Specialiștii oglinzilor din București/Kardians.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Septembrie 2020

Atelierul de oglinzi poartă denumirea Kardians și se remarcă cu un portofoliu de proiecte cu design inovator. Modelele se execută la comandă, clientul putând cere efecte speciale precum argintare, antichizare sau eglomizare. Procesul de producție a oglinzilor este unul artizanal, astfel că deși modelul poate fi același, produsele în sine nu vor fi identice.

Iată câteva modele de oglindă pentru acasă marca Kardians. Sunt modele în special moderne, inovatoare la nivelul ramelor din materiale diverse – de la șnur textil până la lemn sau sticlă securizată.

www.kardians.ro
www.kardians.ro
www.kardians.ro
www.kardians.ro

Un model și mai inedit de oglindă Kardians este SYMO TV, o oglindă foarte modernă creată pentru a ascunde aspectul prea tehnologic al televizorului plat; SYMO TV se așază în fața televizorului și reflectă imaginea într-un mod elegant, atemporal, după cum se arată pe site-ul Kardians.

www.kardians.ro

Designerii atelierului Kardians sunt specializați în lucrul cu oglinzi, dar și cu sticlă decorativă. Clienții provin din rândul oamenilor care doresc oglinzi frumoase pentru acasă, cât și din rândul proprietarilor de spații comerciale. Din sticlă securizată designerii Kardians pot crea și alte produse decorative pentru acasă: tavane din sticlă casetată, placare pereți sau uși cu sticlă ori oglindă, decorare mobilier cu sticlă Mouselline.

„Kardians este o echipă de designeri ce se dedică cercetării și creării de produse speciale din lumea sticlei decorative. Reparăm oglinzile vechi, restaurăm suprafețele sticlei argintate, reargintăm oglinzile oxidate, personalizam sticla tip oglindă, placată cu argint, și personalizăm oglinzi în funcție de cerințele clientului” – se arată pe site-ul Kardians.

Publicitate
Publicitate