logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Teleorman, soluție de personalizare HoReCa

Pentru ca o simplă piesă de mobilier să schimbe norocul unei locații publice este nevoie de câteva ingrediente magice: design original, accesorii unicat și sursă de inspirație pe placul tuturor. Masa și scaunele Teleorman întrunesc aceste criterii.

dalin_teleorman-1043
Modelele de culoare pot fi combinate între ele pentru un super efect - Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Aprilie 2016

Standul Magazinul Mobilei s-a bucurat la BIFE-SIM 2015 de admirația tuturor. Motivul: aranjamentul realizat cu ajutorul celor de la Mobila Dalin. Am avut la dispoziție piese de mobilier în stil etno, mai precis modelul Teleorman.

www.mobiladalin.ro
Scaune Teleorman, variantă roșu & alb

Este vorba despre un set de masă rotundă cu trei scaune, toate piesele fiind îmbrăcate în stofă de aceeași culoare și frumos împodobite cu motive populare brodate. Noutatea constă în faptul că mesele, de regulă, nu sunt tapițate, pe când masa Teleorman are blatul îmbrăcat în stofă, iar deasupra lui este așezat un alt blat, de sticlă transparentă, pentru asigurarea stabilității obiectelor așezate pe masă și, de ce nu, pentru evitarea riscului de a păta stofa.

www.mobiladalin.ro
Scaune Teleorman, albe cu broderie albastră. Preferatele noastre!

Scaunele și masa Teleorman de la Mobila Dalin sunt îmbrăcate în tapiserie plăcută la atingere. Pe stofă sunt aplicate modele florale, realizate sub forma unei broderii. Sursa de inspirație: arta populară oltenească. Ca și culori, setul se vinde în mai multe variante: roșu și alb, negru și alb, alb și bleumarin.

www.mobiladalin.ro
Şi invers! Broderie populară albă, pe fond albastru. Vă place?

Structura de rezistență a mesei și scaunelor Teleorman de la Dalin este confecționată din lemn stratificat. Partea de șezut și spătarul scaunelor sunt din poliuretan de înaltă densitate. La insistențele clientului, modelul Teleorman poate fi realizat și în alte variante de tapiserie (piele sau imitație de piele), însă broderia în stilul motivelor de pe costumele populare oltenești se potrivește cel mai bine cu varianta aleasă de producător – stofa.

www.mobiladalin.ro
Masa Teleorman, în variantă roșie cu broderie albă. De efect, nu-i așa?

Masa și scaunele Teleorman își găsesc locul în holurile hotelurilor sau pensiunilor, ca mobilier confortabil în cafenele sau restaurante și pot întâmpina oaspeții chiar  într-o cameră de hotel.

Publicitate