logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Idezio: livinguri românești incredibile

Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Aprilie 2016

Cam ce se mai poate inventa în materie de mobilier pentru living? Aparent, nimic. E nevoie de un corp de mobilă cu o comodă pentru televizor, de câteva rafturi pentru cărți sau obiecte decorative, de mici spații de depozitare. Idezio a reinventat forma acestui gen de mobilier, creând povești ultramoderne și sofisticate. Iată câteva dintre cele mai reușite:

Livingul Pergola, inspirat de culorile anului 2016 și confecționat din furnir de lemn și MDF vopsit mat sau lucios, are un design futurist și linii armonioase ce odihnesc ochiul. Etajerele pot fi încărcate cu accesorii de decor interior sau pot fi lăsate libere, pentru a contrasta plăcut cu dulăpioarele în două culori, suspendate pe perete și practice. Corpul cel mare joacă rol de comodă tv și ascunde spații de depozitare discretă.

www.idezio.ro
Living Pergola

Livingul Tetris a fost inspirat de faimosul joc online. Corpul de mobilier își ascunde masivitatea sub o formă jucăușă, printr-o combinație de culori neutre și cu ajutorul funcției modulare. Spațiile de depozitare sunt satisfăcătoare – numeroase și armonios îmbinate, asigurând și componenta estetică necesară camerelor moderne. Televizorul poate fi suspendat pe perete, deasupra comodei cu rol de dulap, sau așezat pe ea.

www.idezio.ro
Living Tetris

Livingul Embrace are ca sursă de inspirație un joc tridimensional al formelor și culorilor. Nici nu zici că este living. Cele două corpuri pătrate, în culori contrastante, servesc ca și comodă tv și etajeră, arătând ca două ferestre deschise spre viitor. Echipa Idezio a pregătit surprize de ordin tehnologic, ascunse însă pentru a crea iluzia unei sofisticate simplități.

www.idezio.ro
Living Embrace