logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Martie 2016

Camera de tineret Alvin, oferită de Casa Rusu, asigură necesitățile de lucru ale adolescentului, oferindu-i într-un singur corp de piesă mai multe produse de mobilier. E vorba de spații de depozitare, rafturi pentru obiecte decorative, loc de lucru sub forma biroului eficient și dulap de haine. Culorile diferite ale pieselor ce compun corpul întreg duc la obținerea unui joc plăcut privirii, iar rafturile la vedere pot fi personalizate cu ajutorul decorațiunilor și accesoriilor originale. În acest fel, camera de tineret Alvin va fi mereu ordonată și aerisită, în lipsa altor piese de mobilier menite să încarce vizual încăperea.

Piesa este confecționată din PAL cu grosime de 16 mm, iar culorile sunt în combinații tinerești și vesele, ce duc la obținerea unei atmosfere pline de optimism, entuziasm și voioșie. Carcasa corpului de mobilier este disponibilă în nuanțe de stejar bardolino & galben, iar fronturile vesele sunt colorate în nuanțele de stejar bordelino & gri mat & print lucios. Canturile sunt ABS stejar bordelino, cu grosime de până la 2 mm.

Camera de tineret Alvin de la Casa Rusu este livrată la domiciliul clientului sub formă de colet, însoțită de schița de montaj și feroneria aferentă asamblării. În schimb, nu sunt incluse în preț diblurile și holșuruburile necesare suspendării corpurilor pe perete.

Camera de tineret Alvin de la Casa Rusu se adresează apartamentelor vechi și noi deopotrivă, fiind destinate adolescenților cu vârste între 12 și 18 ani.

Publicitate