logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Răsfoiți revista MagMob!

Revista Magazinul Mobilei a ieșit de la tipar. E cel mai nou număr al acestui an și cuprinde în paginile sale câteva subiecte fierbinți din lumea producătorilor de mobilă din România. Şi nu numai!

the_park-1061
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Aprilie 2016

Catwalk

Destinat defilării frumuseții și modei vestimentare, catwalk-ul este visul (neîmplinit) al multora dintre noi. Ce nu știați: când defilările de frumos și fashion își dau mâna, pe podium pot defila și producătorii de mobilă din România, cu cele mai noi creații ale lor – piese de mobilier românesc, demne de admirație.

catwalk-1064

Showroom

Suntem pasionați de mobilă în general și îndrăgostiți iremediabil de mobila românească. Dar câți producători, cam tot atâtea stiluri și personalități. Cum le putem combina și potrivi între ele? Simplu: am deschis un showroom în paginile revistei noastre cu produsele care ne plac cel mai mult. Poftiți în vizită!

Culorile anului

Pentru a fi în pas cu moda anului, trebuie să achiziționăm pentru culcușul nostru mobilă în culorile anului 2016. Adică roz quarț și albastru seren. Cine ar fi crezut? Am dat o raită prin magazinele din România și am găsit exact ce ne trebuia: piese de mobilă pentru living, dormitor, baie și bucătărie în cele două nuanțe menite să ne așeze în rândul lumii.

culorile_anului-1065

Bedding – patul american

Ştiați că paturile americane nu se mai opresc din creștere? Se înalță și se tot înalță. Până unde, până când? Asta nu știm, dar am găsit explicația! Şi câteva imagini spectaculoase cu cele mai înalte paturi americane!

pat_american-1069

Evenimente

S-a făcut frumos afară, așa că merită să ieșim la aer. Producătorii de mobilă din România au deschis noi magazine, organizează noi evenimente și lansează într-o veselie noi și noi colecții de mobilier românesc.

Biroul, spațiu inspirațional

Serviciu, nu scârbiciu! Ştiați că mobila de la locul de muncă este în stare să schimbe atmosfera de lucru și gradul de implicare al angajaților? Ce vă propunem noi pentru birouri: design imprevizibil, spații de relaxare și socializare, sisteme ultramoderne de protecție fonică și accesorii multifuncționale.

birou-1062

Bucătării
De nelipsit în bucătărie: cărucioare și sisteme de colectare a deșeurilor menajere. Pentru că o bucătărie ideală nu poate funcționa decât pe baza a două principii sănătoase: ordine desăvârșită și responsabilitate față de mediul înconjurător.

bucatarii-1063

 

Bizar

Cam câți bani sunteți dispuși să cheltuiți pentru piese de mobilă cu un design (și chiar funcționalitate) ieșit din comun? Vă spunem cât de mult costă, dar mai ales vă spunem cât de ieftine sunt în realitate! Şi de ce!

 

Trendspotting: imm cologne

Unul dintre cele mai mari târguri internaționale de mobilă se bucură, an de an, de prezență românească – producători de mobilă din România și, bineînțeles, redactorul șef al revistei Magazinul Mobilei. Transmitem de la Koln ultimele noutăți în materie de mobilier: noutăți, trenduri, lansări și design surprinzător.

imm-1068

 

Retrovizor

Gadgeturile suveranilor: dependenți de telefoane, net, jocuri online și rețele sociale, ne închipuim că suntem generațiile cele mai norocoase, pentru că dispunem de gadgeturi. Greșit! Cu peste 300 de ani în urmă, marii suverani ai lumii se distrau la fel de bine, cu gadgeturi cum noi, azi, nici nu visăm!

gadgeturi-1066

Mai multe detalii găsiți în varianta print a revistei Magazinul Mobilei, nr 1 / 2016. Ar fi o idee excelentă să vă faceţi un abonament, nu?

Publicitate