logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Numărul 2/2016 al revistei MagMob: subiecte fierbinți

Cel mai nou număr al revistei Magazinul Mobilei este pe piață. Venim cu noutăți din lumea producătorilor de mobilă din România și nu numai. Avem surprize și subiecte fresh pe toate gusturile, de la inedit până la tradițional românesc.

mm2_web_cover_image-1320
revista MagMob, numărul 2, ediţia print
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Iunie 2016

Constantin Alupoaei este omul din spatele mărcii Izzi Design Box, adică omul care aduce în România un concept extrem de interesant și în ton cu nevoia de protejare a mediului înconjurător – containerele navale pe post de case de vacanțe. Ieftine, ușor de întreținut, extrem de sigure. El personal a transformat în regim propriu un astfel de container în spațiu office, acolo unde se pot admira și toate produsele lui de design, adică mobilier unicat și multifuncțional, corpuri de iluminat inedite și obiecte decorative.

nr3_izzi_box-1316
Izzi Design Box  - MagMob, numărul 2/2016, ediţia print

Ambiente 2016, unul dintre cele mai spectaculoase târguri internaționale de mobilier și decorațiuni interioare. Echipa noastră redacțională a fost prezentă acolo, prin redactorul-șef Imre Zilahi, și aduce în paginile revistei noutăți în materie de accesorii, piese de mobilă și design interior.

nr3_ambiente-1313
Târgul Ambiente 2016 - MagMob, numărul 2/2016, ediţia print

Colțul de lectură – aveți așa ceva acasă? E foarte simplu de amenajat, mai ales că vă propunem un plan de lucru foarte simplu: în funcție de cărțile preferate. Iată ce: am ales câte un stil de amenajare în ton cu preferințele de lectură și vă propunem și soluții disponibile în România, adică piese de mobilă create de producătorii autohtoni. Aveți deci de unde alege mobilier în ton cu autorii favoriți. Lectură frumoasă!

nr_3_colt_lectura-1312
Colțul de lectură - MagMob, numărul 2/2016, ediţia print

Paturile care se ascund. Da, e vorba despre soluții nostime și moderne pentru casele deloc spațioase. Producătorii de mobilă au găsit soluția de mobilier 2 în 1. Adică pat ascuns în spatele unei canapele. Sau pat la o apăsare de buton distanță, într-un birou de lucru. Sau pat la nivelul tavanului. Sau pat ascuns într-o platformă modernă cu o grămadă de spații de depozitare. Sau… Sau răsfoiți revista și minunați-vă!

nr3_pat-1317
Bedding  - MagMob, numărul 2/2016, ediţia print

E de-a dreptul bizar ce pot face românii atunci când își pun mintea. De exemplu, pot crea mobilă din tablă, cu broderie inspirată de motivele artei populare. Nu contează că vorbim despre bănci și mese outdoor, de balustrade sau mobilier decorativ. Toate pot fi ștanțate ca pe vremea străbunicilor. A, și ce ziceți de o masă încălțată în cizme militărești? Vorbim deja despre o piesă demnă de un muzeu de istorie, pentru că cizmele datează din perioada războiului mondial. Care dintre războaie? Aflați din paginile revistei!

nr3_bizar-1314
Bizar: mobilier și artă populară  - MagMob, numărul 2/2016, ediţia print

Punem accent pe tehnicile de finisare a lemnului și vă invităm în budoarul producătorilor de mobilă din România. Veți putea afla toate secretele de transformare a unei bucăți de lemn într-o piesă de mobilier personalizată. Cuvinte cheie: mobilă pictată, mobilă printată, mobilă în spirit carpatin.

nr3_teleferic-1318
Amenajare HoReCa pentru Hotel Teleferic  - MagMob, numărul 2/2016, ediţia print

Mobilierul pentru grădiniță este foarte important, chit că nu-l luăm acasă. Dar copiii noștri îl folosesc zilnic și vrem să ne asigurăm că sunt în siguranță atunci când se joacă (oricât de aventuros) printre piesele de mobilier. Sau cu ele. Am stat de vorbă cu producătorii de mobilă din România și am aflat care sunt principalele trei genuri de mobilier pe care deținătorii de grădinițe private îl cumpără pentru micuții noștri.

nr3_gradinite-1315
Mobila din grădinițe  - MagMob, numărul 2/2016, ediţia print

Vă plac prezentările de fashion? Şi nouă! Așa că am construit un catwalk în paginile revistei Magazinul Mobilei și invităm să defileze aici piese de mobilier proaspăt lansate în România. Vreți să știți ce au mai pus la cale producătorii de mobilă din România? Răsfoiți revista!

nr_3_catwalk-1319
Noutăți pe catwalk  - MagMob, numărul 2/2016, ediţia print

Ar fi o idee excelentă să vă faceţi un abonament, nu?

 

Publicitate