logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bucin Mob: mese STEH fast-food pentru curte

Că tot a început sezonul ieșirii la iarbă verde, Bucin Mob ne propune mesele special concepute pentru gustări fast-food - Steh. Sunt practice, înalte, ușor de mutat și simplu de întreținut. Deci: poftă bună în natură!

bucinmob_steh_001-1349
Andreea Chiru  |  15 Iunie 2016

Mesele Steh pentru fast-food de la Bucin Mob au fost proiectate urmărind comportamentul oamenilor din timpul petrecerilor la iarbă verde. Petrecerile cu gustări fast-food nu necesită mese la care lumea să stea îndelung, ci dimpotrivă. După cum îi spune și acestui tip de gustare – fast-food, Bucin Mob a creat masa rapid Steh. Iei o gustare la masa Bucin Mob, apoi te grăbești să socializezi.

bucinmob_steh_002-1350

Detalii tehnice: mesele Steh pentru fast-food de la Bucin Mob sunt înalte, lungi și foarte practice. Picioarele sunt metalice, vopsite în verde, iar blatul mesei fast-food este finisat cu uleiuri rezistente la razele ultraviolete. Masa Steh de la Bucin Mob are și un blat inferior, la nivelul genunchiului, tocmai pentru a te putea sprijini în el cu piciorul, într-o poziție reconfortantă. Masa Steh este pliabilă.

Design: mesele Steh pentru fast-food de la Bucin Mob au un design prietenos cu mediul înconjurător, un design simplu, inspirat de natură și care nu face notă discordantă cu peisajul outdoor. Mesele Steh fast-food de la Bucin Mob se pot comanda în trei nuanțe de culoare a blatului: cireș, natur, orange.

Publicitate