logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobarta – trei paturi spectaculoase

Dacă te afli în căutarea unui pat care să dicteze stilul de amenajare al dormitorului, sigur ai nevoie de un model care să surprindă prin forme și dimensiuni. La Mobarta te așteaptă câteva propuneri de pat matrimonial uimitoare – paturi din lemn, cu detalii tapițate.

mobarta-6300
Design pentru dormitoare ca-n revistă./Mobarta.ro
Andreea Chiru  |  19 Noiembrie 2021

Rezistente mulțumită faptului că sunt realizate din lemn de diverse esențe, paturile disponibile în magazinul Mobarta pot fi considerate adevărate creații de artă. Stilul este cel modern, dar îndulcit de mici detalii de mare efect. Două dintre cele trei modele de pat de mai jos se bucură de reduceri de preț considerabile și se livrează gratuit oriunde în țară.

www.mobarta.ro
Emma este un model de pat uimitor, un amestec armonios de simplitate și opulență, de netrecut cu vederea. Fabricat din lemn de nuc, uimește printr-o tăblie de dimensiuni mari, atașată unui pat cu forme simple și curate. Tăblia este curbată pe margini, și tapițată cu pliuri – un detaliu estetic reușit. Patul Emma include și două noptiere de sine stătătoare, marcate de același design curbat. Blatul noptierelor este din marmură naturală, într-o nuanță deschisă, contrastând plăcut cu finisajul lemnului de nuc, iar picioarele subțiri sunt metalice. Patul se vinde cu o reducere de preț de 34%.

www.mobarta.ro
Becca este un model de pat cu o tăblie de asemenea spectaculoasă, dar într-un stil cu totul diferit. Tăblia tapițată pare inspirată de forma aripilor de fluture, marcată de rotunjimi calde în stil clasic. Cromatic, combinația dintre structura lemnoasă vopsită în nuanță antracit se combină plăcut cu tapițeria de culoare verde, dar la cererea clientului se poate alege altă nuanță. Picioarele patului sunt de tip metalic, vopsite în culoare aurie, acest detaliu aducând patul Becca în sfera stilului modern. Noptierele fac parte din structura tăbliei – două noptiere discrete, dar necesare, prevăzute cu picioare aurii. Patul este disponibil cu o reducere de preț de 24%.

www.mobarta.ro
Anette este un pat prevăzut cu tăblie lungă, nu foarte înaltă, atașată unui pat robust din lemn de nuc. Combinația dintre structura lemnoasă și tapițeria albă recomandă acest pat dormitoarelor moderne cu accente glamour. Detaliile decorative ale acestui model sunt de mare efect, sub forma unor ornamentații din metal rose-gold, același finisaj regăsindu-se la nivelul picioarelor, cu un design inedit. Par niște picioare prea delicate pentru un pat așa masiv, dar aceasta este doar o iluzie optică. Patul Anette se vinde la preț întreg.

Paturile prezentate necesită montaj special, iar la Mobarta găsiți și asemenea servicii.

Publicitate