logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cele mai înalte saltele din România

Modelul american de saltea pare la prima vedere și cel mai confortabil. Este o veche tradiție americană ca accesul în pat să se facă cu ajutorul unei trepte, ceea ce contribuie la impresia unui pat cu anvergură de tron.

pat_american-3438
Cu cât mai îndrăzneț visul, cu atât mai înalt patul! Usualhouse.com
Andreea Chiru  |  29 Iunie 2018

lasicul pat american are deja o tradiție de peste 150 de ani, fiind un model de pat impunător, atât prin masivitatea lemnului, existența baldachinului și mai ales înălțimea saltelei. Toate aceste trei calități pot fi aduse în timpurile moderne, însă pentru românii care își doresc mai puțină masivitate la același tip de confort, în țara noastră sunt disponibile saltele foarte înalte ce recompun, la nivel de comoditate, același tip de atmosferă impozantă.
Vă prezentăm trei modele de saltele cu ajutorul cărora vă puteți simți ca într-un clasic pat american!

www.salteleprevi.ro

Salteaua King Memory-Foam de la salteleprevi.ro are o grosime considerabilă de 28 cm, față de clasicele saltele românești înalte de numai 18 cm. King Memory-Foam este o saltea inclusiv ortopedică, care asigură un grad de relaxare și confort ridicat. În componența sa intră patru straturi: spumă memory-foam, spumă poliuretan, arcuri cu portanță de 14 cm și încă un strat de spumă poliuretanică. Gradul de fermitate al acestei saltele este mediu. Alte calități: strat de material termoregulator, antitranspirant și antialergic de 300 gr/mp pe ambele părți ale saltelei.
www.tamos.ro
Salteaua superortopedică Max Confort cu Memory de la Tamos.ro este groasă de 30 cm, asigurând un nivel de înălțime specific stilului american clasic. Este o combinație de arcuri din sârmă de oțel carbon și spumă viscoelastică, cu nivel mediu de rigiditate, ideală pentru odihnă și confort depline.
www.somproduct.ro
Salteaua American Dream Memory de la Somproduct.ro chiar este un vis american împlinit! Are o grosime de 34 de cm, o înălțime record! Gradul de fermitate este mediu, pentru a asigura exact acel grad de confort necesar celor mai mulți dintre oameni; materialul este tratat împotriva antialergenic. Salteaua dispune de mânere pentru o ușoară manevrare și principalul său strat interior este din spumă memory.
Toate aceste modele pot fi cumpărate și online. Așa că spor la cumpărături!

Publicitate